Home Sweet Home!

                                                                       Amersfoort, 29/01/2010
 
Home sweet home…
 
Lieve vrienden en familie!
 
Het heeft even geduurd voordat ik wat op mijn blog kon schrijven, maar nu is het dan zover. Gisterenavond ben ik aangekomen op mijn final destination: Amsterdam! Na een vlucht van 10 uur, een stopover op London Heathrow en de resterende 1,5 uur in de lucht, was ik erg moe, maar zo ontzettend blij om mijn ouders, broer en vrienden weer te zien! Ze stonden me als ontvangstcomité op te wachten op schiphol. Wat een toffe verrassing; de lieverds!
 
Heb sindsdien genoten van al het gezelschap en wederzien. Natuurlijk wist ik ook dat het hier koud zou zijn, maar het temperatuurverschil valt goed tegen?! Daarnet ging ik zowat onderuit op de fiets vanwege de gladheid… (Wat is het overigens heerlijk om weer op mijn fietsie te crossen). Maar zou je net zien, al die tijd niets gehad (maar 2 keer ziek geweest) en hier in Nederland met een gebroken arm beginnen… pff. Even afkloppen.
 
Ik wil jullie toch zeker niet onthouden van een verhaal over mijn ervaringen in Cuba en Mexico City. Later zal ik deze verhalen + de resterende foto’s en videolinks op mijn site zetten (en dit maal met een snelle internetverbinding =) Yeah!).
 
Het was een onvergetelijke reis! Ik heb genoten! En hoop nog lang na te genieten en jullie te vertellen van al het moois wat ik heb ervaren. We bellen en/of mailen binnenkort voor een afspraak! Of je ziet me gewoon aanwaaien… Kijk er naar uit om jullie weer te zien! Tot snel!
 
Liefs,
Lieke.

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer