Duiken op Koh Tao

Vandaag ben ik vertrokken van Koh Tao naar Krabi. Omdat de computer erg langzaam is, volgen de foto's later...

Het was er echt super mooi; echt een bountygevoel. Relaxte muziek, eten en cocktails aan het strand. Heb er super leuke mensen ontmoet en we zijn veel met elkaar opgetrokken. Samen met Emil en Nienke heb ik de Nederlandse PADI Duikcursus gedaan (en gehaald!). Wilco was onze duikinstructeur en we hadden zo echt een leuke club. Locatie was Buddha View. http://www.buddhaview-diving.com/ Op de site zie je o.a. de triggerfish, welke ik ook gezien heb.

Het koraal is daar prachtig en ik ga ook zeker verder met duiken. Vind het helemaal geweldig! Heb o.a. grote groep barracuda's om me heen gehad, zeekomkommers gezien, finding nemootjes, seasnales, braincoral, krabben, kreeften, butterflyfish, pufferfish, snapper, baarzen en nog veel meer. (Helaas geen schildpad, Job, maar ik laat het weten als ik er een tegen kom!). Ook de haai heb ik nog niet gespot, maar komt vast goed in Great Barrier Reef, waar ik ook een nachtduik wil gaan maken.

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer