Bangkok

De eerste avond in Bangkok heb ik doorgebracht in een guesthouse vlakbij Koh San Road. http://www.shantilodge.com Was er gezellig, een relaxte sfeer en de dorm met 7 man had gelukkig airco. Diezelfde avond nog heb ik me laten verwennen met een massage. Wat een top vrouw! Ze was 61 jaar?! Had geen tand meer in haar mond, maar had de kracht van een sporter. Ik geloof dat ik nog nooit zo lenig ben geweest.. Ben geheel dubbel gevouwen en had de volgende dag wel wat blauwe plekken (ja Angelic, ze zijn erg hardhandig.. uhm hardvoetig kan ik beter zeggen ;) ) Het was geweldig!

Volgende dag heb ik Gran Palace bezocht. En zoals vele van jullie weten hoe goed mijn kaartlezen en coordinatievermogen is.. kwam ik te voet ergens anders uit. Wel een toffe markt langsgelopen, met veel levende vissen, kruidenpotjes, straathonden en etenstentjes. Uiteindelijk ben ik bij een man achterop gestapt op de scooter en die bracht me naar de tempel. Ideaal.

Na de Sleeping Boeddha heb ik een tuktuk genomen, samen met Ofek (een jongen uit Bali) die ik daar ontmoet had. Na een pittige (pfff) curry noodles besloten we om de nachttrein naar Chumpon te nemen. Hier voelde ik me echt een backpacker. Zitjes werden omgetoverd in bedden. Ondanks de fans was het wel warm, maar ik heb prima geslapen. Op de foto zie je me nog wel even verder dutten op het station, want daar moesten we 3 uur wachten voor de taxi om vervolgens met de boot naar het eiland Koh Tao te gaan.

http://picasaweb.google.co.th/bos.lieke/Bangkok?authkey=Gv1sRgCOvAlaGMye-ECQ#

Hier overnachten wij

Shanti Lodge Bangkok, Bangkok

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer